Miracles In December #nw
Thursday, 5 December 2013 / permalink

Assalamualaikum ~ 
Annyoooooooongie !


Lol. Chill Manly cheap man Luhan. Hiiiiiii ~ lama dah tak update. Nak dekat sebulan setengah something like that........ Anyways ! Hiiiiiiiiii ~ Hye ! Hoi ! hippo hippo ~

Past is a past right ? yeah. true. Sebenarnya , aku takpaham dengan mereka itu. Apa yang mereka cuba katakan...... "aku tak ikut sesiapa" tapi aku nampak kau ikut dia. fahkkkk apa kau. inilah ye manusia yang bercakap bahasa alien. Takyah cakap dengan kau lah apa lah konon , in the end kau tegur aku. Apa jadah ? Mintak maaf and then kutuk belakang. Apa jenis manusia lah kau ni ? Something wrong dengan otak kau ke apa ? haa... yelah tu. 
Kalau lah kawan baik kau tu tahu apa yang kau buat , apa jadi dengan kau kan ? aku teringin nak tahu.... tapi aku tak sanggup tengok kau sesorang. Aku ada belas kasihan lagi dekat orang tak macam kau. Aku tak faham apa punca kau cakap macam tu dekat diaorang.... Yang aku tak faham , apa yang kau cuba buat ? LOL. kau ni bolh masuk maharaja lawak mega 2014.... itu pun kalau adalah.
Mula mula , maki hamun aku and then tetiba baik bagai. Bitch go to the hell. i fucking hate you. Sebab kau aku hilang kawan... OMO OMO OMO !
But its okay , at least aku ada kawan lain. Yang faham aku. Yang cuba nak tahu keadaan sebenar. Yang bukan macam korang yang tak pernah selidik dulu.... 

Well this is life bitch ! hahahaha , pergi dan datang. itu akan terjadi dalam hidup semua orang. tapi tu lah , aku tak sangka orang aku kenal dari sekolah rendah dulu tuuuuu ~ pergi. hahahaha , yang lagi funny.... budak sorang ni..... funny sangat perangai dia. Funny yang amat. Tahniah kawa- ewww , maaf bukan kawan tapi stranger. Congratulation ! Chukahae !